BACKSTAGE | DESIGNERS REMIX SS18

Designers remix show SS18

Location: Copenhagen
Photos taken with Canon 5D 

I torsdags havde jeg fornøjelsen af at være backstage sammen med Sebastian Professional til Designers remix showet og det var en sand fornøjelse. Den hektiske stemning backstage er helt særlig. Makeup pensler ryger igennem rummet, hårtørrerne svinger fra side til side – nogengange så hurtigt man slet ikke når at se hvad der sker. Et spray her, et pust der og lige pludselige er de ude af døren igen. Modellerne rockede en kort 60’er fringe med massere bevægelse i spidserne og sejt pandehår. Bløde krøller blandet med fransk skødesløshed, det var smukt, simpelt og klædte både modellerne og kollektionen. Sebastian professional teamet brugte produkter fra deres nye “Twisted line-up” styling linje med alge ekstrakt som giver en helt særlig fleksibilitet og “bounce” til håret. Det var intet mindre end super inspirerende at se så stort og internationalt et team skabe så stærkt et look. I kan læse mere om Sebastian Professionals nye linje her. God fornøjelse.

english: Thursday I had the pleasure of joining the international Sebastian professional team backstage at the Designers Remix show and it was such a pleasure. The hectic vibe backstage is something truly special. Makeup brushes flying through the air, hairdryers swinging from side to side – sometimes so fast you don’t even have a chance to realize what is happening around you. A spray here, a spray there and suddenly they are out the door again. The models rocked a short 60’s fringe with tons of movemens in the ends and super cool bangs. Soft curls mixed with the casualness of a french girl, it was beautiful, simple and complimented both the girls and the collection. The Sebastian Professional team used products from their new “Twisted line-up” styling series with red seaweed extract which gives a certain flexibility and bounce to the hair. It was noting less than inspiring to watch such a big and international team form a look like this. You can read more about Sebastian Professionals new line here. Enjoy!

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *