SOMETHING BORROWED | CPH FW SS18

Shirt & Pants / Anne Vest ss18 collection, Bag & Shoes / Chanel, Earring / Asos (shop here)

Location: Copenhagen
Streetstyle photos by Szymon / thestylestalker.com

Første dag under den københavnske modeuge var en dejlig stille en. Kun et par enkelte shows, lidt events og ellers bare hygge med alle de søde mennesker. Et af de shows jeg havde glædet mig aller mest til denne sæson var Anne Vest som blev afholdt i tirsdags. Jeg var så svine heldig at blive klædt i intet mindre end det fine SS18 tøj som gik på catwalken og jeg nød hvert et minut af det. Denne fantastiske oversize skjorte er jeg helt på rumpen over, den sidder fantastisk, faldet smukt både foran og bagpå og så er jeg jo en ægte sucker for kæmpe store ærmer. Win! I dag står den på intet mindre end endnu flere shows samt en super fed backstage opgave som jeg glæder mig til at dele med jer her på bloggen snarrest! God torsdag!

english: First day of Copenhagen fashionweek was a nice and easy going one. Only a few shows, some events and a little chit and a lot of chat. One of the shows that I was looking forward to the most this season was Anne Vest. I was so lucky to be dressed in nothing less than the SS18 collection that walked the runway right in front of my eyes and I enjoyed every minute of it. This fantastic oversize shirt is made of dreams. It has a perfect fit, falls beautifully both in the front and in the back and you know I love me some huge sleeves. Win! Today there are more shoes and a super cool backstage job that I can’t wait to share with you! Happy Thursday!

X M

This content is sponsored 

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *