LETS DANCE IN CANNES

Shirt / H&M, Jeans / Nelly (shop here), Sunglasses / Céline, Bag / Chlóe, Slippers / Gucci (shop here)

Location: Cannes, France
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D

Først Bali, så Cannes og så Kina. Der har været en del rejser og de er allerede ovre hvilket er underligt. Det hele går så stærkt. Men mange rejser betyder meget content så henover de næste uger vil i se lidt af hvert fra forskellige steder i verden. Dette outfit er skudt i Cannes og er et af mine yndlings, comfy, hverdags looks. Det var helt perfekt til en halv overskyet, gloomy dag – ligemeget hvor du er i verden. God fornøjelse!

english: First Bali, then Cannes and then China. There is a lot of travels that has come and gone and therefore also a lot of content so the next couple of weeks my blog will be a little all over the place (location wise that is) – just so you don’t get confused. Or I don’t, anyway now I’ve said it. This is probably one of my favorite, comfy – everyday looks. It’s shot in Cannes and was absolutely perfect for this gloomy spring/early summer weather. Enjoy!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *