MONACO FAST TRACK

Dress / Nelly (shop here), T-shirt / Lala Berlin, Shoes / Balenciaga, Bag / Hérmes, Earrings / Anni Lu (shop here) & Maria Black (shop here)

Location: Monaco
Photo by Therese Riis 
Photos taken with Canon 80D + 35 mm lense

Som du måske har set på instagram, har jeg og 3 veninder lige været et smut i Cannes og Monaco. Vi er så heldige i vores kreds at et familie medlem simpelthen ejer en lejlighed i Cannes så vi tog derned på forlænget weekend. Vi drak lidt Rosé, fik shoppet og så vendte vi snuden hjem igen mod København. Vi var i Monaco en dag, vores bildæk revnede og skulle skiftes (det tog lidt tid) men dagen endte alligevel godt med vino og snacks mens vi så solen gå ned over havet. Dette var mit “look of the day” – jeg er meget glad for denne kjole pt og selv helt obsessed med 90’er håret! God fornøjelse! 

english: As you might have seen on instagram, me and my 3 girlfriends just did a quick trip to Cannes and Monaco. We are so lucky to have family among us who owns an apartment in Cannes so we just went for a long weekend. Had some Rosé, did a little shopping and went back home to Copenhagen again. We went to Monaco for one day where we got a flat tire (which took a while to fix) but the day turned out great anyway and we ended up having snacks and drinks at a beautiful hotel, watching the sun set over the sea. This was my look of the day, I am currently obsessed with this dress and my 90’s hairstyle. Enjoy!

X M

This content is sponsored

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *