ALMOST TOO PRETTY

Dress / Custommade by Numbers

Location: Bali, Indonesia
Photo by Birgitte Nilia 
Photos taken with Canon 5D mark II

Kender i det når man ser en ting som bare er så smuk at man næsten ikke kan være i sig selv? Det behøver ikke være inde for mode, det kunne også være en bil, et smykke, en hest eller en smuk mand! Sådan havde jeg det med den her kjole fra første øjeblik jeg så den, det er nok et af de smukkeste stykker tøj jeg nogensinde har haft på. Det er næsten brude værdig. Oplagt var det derfor i mit hoved at gemme den til et magisk sted så jeg kunne skyde magiske billeder med den på. Eftermiddags lyset på Bali var helt fortryllende og lige ude for vores vila var der helt jungle agtigt og det var fuldstændig fantastisk at gå rundt der hver dag. Paradis findes virkelig. Kjolen er et af Custommades “by numbers” pieces hvilket betyder at der kun er lavet et begrænset antal af dem, den er endnu ikke på siden men hold øje via linket oven for! God fornøjelse!

english: Do you ever get that feeling when you see something really pretty? Like you almost can’t contain it. It’s too pretty? It can be a car, a piece of jewelry, a guy, a horse – you name it. It’s always the same feeling. From the moment I saw this dress at a press presentation a few months back, I had that feeling. Went right to my gut. It’s one of the most beautiful pieces of clothing I have ever worn, almost bridal worthy. Therefor it made a lot of sense in my head to find somewhere magical to shoot it. The afternoon light in Bali is absolutely mesmerizing and just outside our vila it was almost jungle like. Mix that together and you have a piece of paradise. The dress is by Custommade and is one of their “by numbers” pieces which means that there is only a few of them in the world. It is not yet on the website but keep an eye out via the link above, it’s coming. Enjoy!

X M
This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *