CAMEL CHRISTMAS

IN COLLABORATION WITH ZALANDO

Everything from Zalando except bag
Coat / The Editor (shop here), Knit / French Connection (sold out but shop similar here), Skirt / Topshop (shop here), Tights / Falke (shop here), Sneakers / Nike (shop here), Earrings / Topshop (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Denne December har jeg været særlig glad for at mixe tone i tone. Jeg elsker camel farvet outfits og nyder særligt at bruge dem i de kolde måneder. Jeg synes det lyser så fint op mellem alt det grå og sorte. Og så er jeg faktisk ret vild med at rende rundt og ligne en stor flødekaramel. Det er der ingen skam i. Tasken er Lauras og øreringene er fra Topshop. Jeg er vild med de forskellige former og den nærmest rav farvet plastisk de er lavet i. Fanme fint altså. God jul meget snart alle sammen!

english: This December I have been especially loving making tone in tone outfits. I love a good camel color and love to do a whole outfit in it. Especially in the colder months, it’s almost like being a beam of light in a sea of black and grey. And to be honest, I kinda enjoy walking around looking like a big piece of fudge. No shame in that. The bag is Laura’s and the earrings are from Topshop. I am loving this, almost amber’ish color plastic they are made in. So nice. Happy almost Christmas you guys!

X M
This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *