WARDROBE SHARE | UNISEX FOREVER

IN COLLABORATION WITH ZALANDO 

Jacket / Alpha Industries (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

I dag vil jeg dele noget med jer som står mit hjerte nær! Nemlig det at dele tøj med sin kæreste. Hvilket i min verden er vanvittig genialt! Ikke nok med at man på den måde kan anskaffe sig flere ting men man har måske også råd til en lidt dyrere og lækker ting! Sebastian og jeg er heldige i den forstand at vi er ret meget samme størrelse. Vi er næsten lige høje, har nogenlunde lige lange arme osv. Sebastian er dog en del bredere end mig henover skulderne og brystet (thank god) – så vi er ikke begge en small (thank god igen). Jeg er normalt en small/medium og Sebastian er en medium/large. Derfor kan vi sagtens dele items som jakker, hættetrøjer og t-shirts. Så det gør vi! Her er et eksempel på en af vores mange dele jakker. Vi har dog lånt den i 2 eksemplarer ellers er det jo bare mig i en jakke og Sebastian uden. Det går ikke rigtig. Jakken er lidt stor i det, derfor passer vi den begge fint i medium. På sebastian sidder den perfekt og på mig er den lidt oversize hvilket jeg synes passer rigtig godt til jakkens look. Vi burde alle dele mere, det er også bedre for planeten skal i huske! Hvem end der får sin kæreste til at købe et par “dele” glitter støvler skal lige smide mig en mail, så sender jeg sgu blomster! God fornøjelse!

english: Today I am going to share something with you that’s very close to my heart. And that is to share clothing items with ones boyfriend. Which to me is beyond genius! Not only is it then possible to have more clothes but it is also an opportunity to buy something a little more expensive because you are two to split the bill. Sebastian and I are lucky in the way that we are pretty much the same size. We are almost the same height, our arms are roughly the same length ect. But Sebastian is quite larger in the chest area and broader over the shoulders than I am (thank god) and we are not both a size small (thank god for that too). I normally wear a size small/medium and Sebastian wears a size medium/large. Thats why we can easily share items like jackets, hoodies and t-shirts. So that we do! Above you see an example of one of our many “shared jackets”. Of course for this particular post we have borrowed an extra one, otherwise it would be me in a jacket and Sebastian without one. Which wouldn’t make much sense I’m afraid. The jacket is slightly big in size therefore we can easily share a medium. It fit’s me oversize (which goes great with the style of the jacket) while it fits Sebastian perfectly. Win win! We should all share more, it’s also better for the planet! Btw; who ever get’s their boyfriend to buy a “shared” pair of glitter boots, e-mail me, I will send you flowers! Enjoy!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *