Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
MAKEUP TUTORIAL | CHERRY LIPS | by Maria Jernov

MAKEUP TUTORIAL | CHERRY LIPS

Products used:
Daily moisturizer / Nimue (shop here), Coconut eye primer / Marc Jacobs beauty (shop here), Concealer / Benefit (shop here), Bronzer / Vita Liberata (shop here), Mineral powder / L’oréal Paris (shop here), Highlighter / The body shop (shop here), Brushes / Marc Jacobs Beauty (shop here and here), Lip liner / L’oréal Paris (shop here), Lipstick / Marc Jacobs beauty (shop here)

Location: Los Angeles
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Mit sidste efterårs makeup look inden vi for alvor går i jule-mood. Jeg er blevet helt vild med en kirsebærfarvet læbe. En kirsebærfarvet læbe er nemlig ikke bare en rød læbe. Det er en rød læbe med kolde, næsten blå undertoner. Jeg elsker den farve fordi den giver en rigtig fin kontrast til dette ellers meget varme, gyldne look. Den fine cherry læbefarve er en udspringer af L’oréal Paris’ infallible lip liner i farven “apocalypse” som jeg har brugt igen og igen på det sidste, jeg er vild med farven. Efter at have fyldt læben ud med lip lineren ligger jeg en nude læbefarve fra Marc Jacobs oven på. Det giver den helt perfekte cherry lip. På mine øjenlåg har jeg brugt Marc Jacobs’ primer og derefter lagt den samme bronzer som jeg har brugt under mine kindben fra Vita Liberata. Nogengange er det dejligt at have et “to go” look som ikke kræver for mange produkter. God fornøjelse!

english: My last fall makeup look before we go totally nuts in Christmas tutorials! I am absolutely crazy about a cherry lip these days. A cherry lip is not just a red lip. It’s a red with a very cold undertone and sometime almost blue base. I love that color because it gives a great contrast to this otherwise very warm look. The beautiful color is from the L’oréal Paris’ infallible lip liner in “apocalypse”. I have been using it over and over this past time! I always fill in my lips with the liner and then top of the look with a nude lipstick from Marc Jacobs, it gives the perfect shade. On my eyelids I used the Marc Jacobs primer and then just swept the lid with the same bronzer from Vita Liberata that I used to define my cheekbones. Sometimes it’s nice with a look that doesn’t require too many products! Enjoy!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *