Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
HAPPY 1 YEAR BIRTHDAY TO ME | Maria Jernov

HAPPY 1 YEAR BIRTHDAY TO ME

White silk shirt / Minimum (shop here), White button down shirt / Noa Noa, Jeans / Pieszak (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Hurraaa! I denne uge er det præcis 1 år siden at jeg blev selvstændig. Shit, det troede jeg ikke jeg skulle være i en alder af, på daværende tidspunkt, 22 år. Ved egentlig ikke om jeg nogensinde troede jeg skulle være selvstændig. For at være helt ærlig var det ikke rigtig “planen” men jeg genopstartede min blog fordi jeg følte jeg havde noget at sige, noget at vise og da så tiden på ELLE alligevel fandt sin ende tænkte jeg, “hvorfor ikke?”. Det var en meget mærkelig første dag på mit “nye arbejde”. Jeg sad der, i min sofa hjemme i stuen og tænkte “hvad fanden har du nu rodet dig ud i?”. Jeg fandt dog en stor tryghed i at min far har været selvstændig i mange år og at han jo, i min optik, kan svare på alle spørgsmål i verden. Då jeg følte mig ikke helt alene selvom han ingen erfaring har inde for den danske modebranche. Jeg lovede mig selv ikke at være for hård ved mig selv (for det har jeg tendens til) i den forstand at jeg ikke satte nogle økonomiske mål. Kun på den måde at hvis jeg kunne betale husleje den næste første i måneden – så kunne jeg fortsætte en måned mere. Nu er der gået et år og det går bedre end nogensinde. TAK til alle jer som læser med, jeg glæder mig til endnu et år med jer.

english: Hurraaaayyy! This very week it’s exactly 1 year since I started my own company and went full time on the blog. I didn’t really think I would have my own company at the age of 22. To be honest I haven’t ever dreamed of running my own business, maybe someone else’s but never my own. But I restarted the blog because I felt like I really had something to say, something to show you guys so when it was time for me to leave ELLE I just thought “why not?”. It was a very strange first day at my “new job”. And as I sat there on the couch in my living room I just thought “what the hell have you gotten yourself into now?”. I did although find great comfort in the fact that my dad has run his own business for years and in the fact that he can answer any question I come with. And that is even though he has absolutely no ties to the danish fashion industry. I promised my self not to be to hard on my self (which I have a tendency to be) in the sense that I didn’t set any economical goals for my self. Only in the way that if I could pay rent the next month then I could try for another. It’s been a year and the blog is doing better than ever. Thank you so much to all of you who tune in to read, it means the world to me and I am so excited to take on another year.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *