THE MOORS OF JUTLAND

 

Grey knit / Tricotage (shop here), Beige knit / Toogoodtobebasic (shop here), Jeans / Rag & Bone (shop here), Boots / Hérmes (shop in brown here)

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

 Jeg er så heldig at være opvokset sted i Danmark hvor naturen er helt fantastisk. Noget af det bedste jeg ved er at tage mine forældres hund Enzo med ud i bakkerne ved Sindbjerg & Stoubjerg. Det ligger lige bag togskinnerne som går fra Silkeborg til Århus og det er, efter min mening, et af det smukkeste steder i verden. Den jyske hede er et helt særligt sted og selvom jeg ville ønske det lige nu var dækket i sne er det stadig det dejligste sted at gå en tur. Jeg håber i har haft en skøn juleaften og at den var præcis som i ønsker den – rigtig glædelig jul til jer alle sammen!

english: I am so lucky to have been raised a place in Denmark where the nature is beyond amazing. One of the best things in the world is taking my parents dog, Enzo, with me to the hill side Sindbjerg & Stoubjerg. It lies behind the railroad from Silkeborg to Århus and it is, in my opinion, one of the most beautiful places in the world. The moors of Jutland is a very special place and eventhough I wish it was covered in snow right now, it’s still a breathtaking place to take a walk. I hope your Christmas eve and Christmas morning was beautiful and exactly the way you wanted it – I wish you a merry Christmas once again.

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *