STACKED AND PACKED

Driving the Peugeot 308 GTI 

Bomber jacket / Parajumpers (shop in green here), Cashmere knit / Brunello Cucinelli (shop here), Jeans / L’Agence (shop here), Beanie / Champion

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

Armene over hovedet, nu er det endelig juleferie og vi er på vej hjem! December har føltes som et langt sejt træk hen mod en ferie som har virket så langt væk, men nu er det endelig tid. Mailen er sat på auto reply og de sidste blogposts for 2017 er planlagt og sendt afsted ud i det tomme ingenting. Sebastian og jeg har været så ualmindeligt priviligeret at få lov at prøvekøre den nye Peugeot 308 GTI henover juleferien og jeg glæder mig så meget! Tripper som et barn for at få lov at køre den! Den er bare så mega blæret og vi kommer til at flyve henover Danmark på vej hjem, jeg kan næsten ikke vente!

english: Hands up! It’s finally the Christmas holiday and we are on our way home. December has felt soo long, so many things to get done before a vacation that just seemed so far away. But it’s finally time. My email has been set to auto reply and all the blogposts of 2017 have been planned and sent off into cyber space. Sebastian and I have been so incredibly privileged to be able to test drive the new Peugeot 308 GTI over the holidays and I am giddy like a little child to drive it! It’s no less than super cool and I can’t wait to fly across Denmark, driving home for Christmas. 

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *