MY CHRISTMAS TRADITIONS

Shirt / Pieszak, Scarf / Becksöndergaard, Flats / Jimmy Choo

Så er der ikke længe til, jul er lige om lidt og jeg ved stadig ikke hvad jeg skal have på. Jeg tænker blush, men det er jo egentlig ikke særlig jule agtigt er det vel? Jeg sad den anden dag og kom sådan til at tænke på alle de ting jeg glæder mig til ved julen. Og tænkte så også i den anledning om andre også har traditioner ligesom jeg har? Det er ikke engang dem alle sammen som er familie traditioner, nogen af dem er også mine egne. Jeg har listet dem herunder, hvad er jeres?

english: Christmas is just around the corner and I still dont know what to wear. I am thinking blush, but thats not very Christmas is it? I was just thinking the other day about all the things I look forward to during Christmas. And then I thought about all the things other people do for Christmas, I wonder if it’s the same as mine? Mine aren’t even all family traditions, some are my own. I have made a little list down below, what are yours? 

 1. Baking with grandpa

2. Baking a second time with grandpa because everyone ate all the cookies

3. Watching “A Christmas romance” over and over

4. Filling my cookie jar with store bought brown cookies (love all the sugar they use)

5. Listening to various Christmas lists on Spotify

6. Picking up the Christmas tree with my dad

7. Wrapping Christmas presents

8. Taking a walk on Christmas day

9. Give my parents dog a red bow on for the festivities

10. Having Christmas eve with my family

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *