MY PERFECT WEEKEND

AJ9A9702

Big pink book (shop here), Licorice Pastilles / Renée Voltaire (shop here), Mug / Broste Copenhagen (shop here), Shirt / Rails (shop here), Cashmere cardigan / Magasin (shop here), Phone case / Lala Berlin (shop here), CC Cream / Chanel (shop here), Bracelets / Anni Lu (shop here) Socks / Becksöndergaard (shop here)

Weekend er et skønt ord, “ugen ender” og nu har du fri. Da jeg var barn kunne jeg ikke rigtig kende forskel på uger og weekender, da jeg gik i gymnasiet sov jeg hele weekenden, da jeg flyttede til København gik jeg ture i weekenden (og sov) og nu er vi tilbage til at jeg ikke rigtig kan kende forskel på uger og weekender. Det skal ikke være en hemmelighed at når man er selvstændig, særligt ny selvstændig, at man arbejder rigtig meget så derfor skal man huske at holde weekend. Denne weekend er dog anderledes da jeg passer hund og derfor har glædet mig til at putte med den i sofaen og gå lange ture. Der er intet bedre end en hund, jeg sværger den slår Chanel tasker flere kilometer i min verden – jeg elsker lyden af deres poter på trægulv og deres dejlige dybe øjne! UH det er skønt, denne weekend er ren hygge (og kun lidt arbejde). God weekend til jer også!

english: Weekend is a wonderful word, “the week ends” og now you are off the hook. When I was a child I couldn’t really tell weeks and weekends apart, when I was in high school I slept the whole weekend, when I moved to Copenhagen I would walk around on the weekends (and sleep too) and now we are back to me not really being able to tell weather it’s Monday or Saturday. When you run your own business, especially a new one, it’s natural to work a lot so it’s important to remember to actually have a weekend. This weekend though, is different, because I am dog sitting! There is nothing better than a dog, it’s miles better than any Chanel bag in my world – I love the way their paws make little noises as they walk on wooden floor and their deep amazing eyes. OH it’s just wonderful, this weekend is going to be cozy (and only some work). Have a nice weekend all!

X M

This content is sponsored   

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *