IT’S MY BIRTHDAY

IMG_6015

Denim overalls / Tommy Hilfiger (shop here), Bikini top / M Missoni (shop swimsuit here), Bellychain as necklace / Asos (shop here)

Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

I dag er det min fødselsdag, 23 år bliver jeg og det er sgu underligt. Jo længere væk jeg kommer fra at være under 20 jo mere skræmmer det mig, ikke fordi jeg er bange for at blive gammel, tværtimod det er kanon, men det ikke at være et barn længere, at barndommen for alvor er slut – det er sgu underligt. Jeg elskede at være barn men så vidt jeg kan forstå på mange af mine venner så har de næsten ikke kunne vente med at blive voksne og skulle blive dem selv – but why? Jeg vil helst bare være 9 år igen, det var sgu hyggeligt. MEN here I am – 23 år, og det er ikke dårligt! Hvad mon man kan tillade sig at købe til sig selv i fødselsdagsgave? hmmm…

english: It’s my birthday today, 23 years old and that’s weird you guys. The further I move from being under the age of 20 the more scared I get, not because I am afraid of getting older, no thats awesome and a privilege but the whole, not being a child anymore and that the whole childhood fase of life is over, that’s so weird! I loved being a child, it was the greatest but I get the feeling that most of my friends kinda just wanted it all to be over and move on to their 20’s – why though? I just want to be 9 again, now that was something. BUT here I am – 23 years old and that’s not so bad. I wonder what would be appropriate to buy for one self on this particular day? hmmm..

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *