MEET TESLA

IMG_2047

IMG_2055

Tesla

Som nogen af jer måske har luret på instagram (og på snapchat) så har familien Jernov fået et nyt familie medlem, nemlig Tesla (ja som bilen, præcis som bilen). Vi hentede hende i Nyborg i lørdags og hun skal bo i Silkeborg hos min mor og far – desværre! Jeg vil også have en, jeg er helt hundeskruk! Nå, men jeg fik nogle spørgsmål til hendes race som jeg tænkte jeg lige ville gentage her, hun er en Welsh Spring Spaniel, i kan læse om racen her. Forbered jer på massive hunde billeder, særligt på snapchat (@mariajernov)!

english: As some of you may have noticed on instagram (and snapchat) the Jernov family has gotten a new family member! Her name is Tesla (yes like the car) we picked her up in Nyborg this saturday and she is going to live in Silkeborg with my parents, oh so sad! I want one too – I ache for a dog! But anyway, I got some questions about her breed, she is a Welsh Springer Spaniel – you can read about it here. Be prepared to be massively attacked with dog photos, especially on snapchat!

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *