Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
STOCKHOLM FASHIONWEEK 2016 AW16 Maria Jernov

PREPARED

BRRR ☁️❄️ #frozenisactuallyamovie #ootd #winterwonderland

Coat / Weekday (shop here)

Nu rammer modeuge måneden mig snart som en lastbil! Den kommer tættere og tættere på og jeg har siddet alt for mange aftner og planlagt, planlagt og så har jeg planlagt lidt mere. På søndag rejser Laura og jeg til Stockholm sammen med Zalando hvor modeugen starter mandag morgen. STAY TUNED – der kommer en masse lækkert materiale på bloggen!

english: Fashionweek month is about to kick of and it is going to hit me like a brick in the head! Closer and closer it gets and I have stayed up almost every night (late) and just planned, planned and oh then I planned some more. On sunday Laura and I go to Stockholm with Zalando, fashion week starts monday morning. STAY TUNED – loads of delicious material will hit the blog. 

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *