THE ORANGE TWIST

_MG_4028

_MG_4032

_MG_3988

_MG_4047

Leather Jacket / Tommy Hilfiger, Rollerneck / Samsøe & Samsøe, Wool trousers / Nué Notes (shop here), Sunglasses / Rayban, Necklace / Lulu Badulla (shop here) Bag / Dior, Shoes / Topshop at Zalando.com

Photo by Laura / Coutureculten.dk

Da jeg sad og kiggede de billeder som Laura har taget af mig igennem gik det op for mig at i nok kommer til at tro at jeg kun har tone i tone outfits på lige for tiden – måske er det også rigtigt, nu når jeg tænker over det har jeg leget rigtig meget inden for de samme farveskalaer inden for den sidste tid. Mest fordi det føles rigtig godt men også fordi jeg har det med at shoppe meget én farve når jeg bliver glad for en, ligesom når man høre den ene man lige fandt sang igen og igen. Grøn sidste uge, blå denne uge, hvad mon den næste?

 english: When I was looking through the pictures that Laura took of me it dawned on me that you probably think that I only wear tone to tone outfits right now – perhaps it’s also true now that I think about it,  I have playing a lot in the same colors recently. Mostly because it feels really good but also because I tend to shop one color when I become attached to one, like when you hear the one song you just found over and over again. Green last week, blue this week, I wonder what next?

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *