NEW CHAPTER

BeFunky Collage

ELLE Denmark

I dag er en ny dag, men ikke hvilken som helst dag. Det er en dag som jeg både har set frem til men som jeg også har frygtet skulle komme selvom jeg har vidst at den skulle komme i efterhånden mange måneder. Mit barsels vikariat på ELLE er ovre og det er tid til at starte et nyt eventyr. Det har været 1,5 år med udfordringer, fantastiske kollegaer og jeg går herfra med ikke mindre end en rygsæk fuld af oplevelser (måske mere end crossover, jeg er ikke så meget en rygsæk type). Kære ELLE og alle ELLEingerne, tak for jer, tak for alt og tak for en fantastisk start på min karriere. Jeg vil sætte pris på min tid sammen med jer for evigt!

english: Today is a new day, but not just an ordinary day. It’s a day that I have both looked forward to but also dreaded. My time at ELLE Denmark is over and it is time for me to start a new adventure. It has been 1,5 years with challenges, amazing colleagues and I walk away from it all with a backpack full of awesome experiences, (prehaps more a crossover of some sort, I am not the backpack type really). Dear ELLE and amazing ELLE girls, thank you for you, thanks for everything and thank you for a great start to my career. I will treasure my time with you forever!

X M

3 Discussion to this post

  1. Laura Lawaetz siger:

    Selv tak for nu Maria <3 Og held & lykke med det hele! Vi ses jo nok snart igen 🙂

  2. Anne siger:

    TAK for dig sødeste Jernov. Vi kommer til at savne dig!

  3. Sara Flo siger:

    Good luck Maria! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *