MORNINGS

FullSizeRender

IMG_9677

Mornings

Jeg ville ønske at dagene var længere, på den måde ville jeg både kunne nå at sove længe, ha en lang morgen, arbejde, spise aftensmad i ordentlig tid, se en film om aftenen og komme i seng inden kl. 21.00.. Hvorfor er den kun 24 timer? I dag er min morgen ret normal, jeg snoozer 10 minutter længere end jeg burde (okay 30 minutter) og så gør jeg mig klar på 25 minutter og suser på arbejde. Jeg kan ikke lide at stå op med mindre jeg vågner af mig selv – det er meget teenage agtigt og jeg venter lidt på jeg bliver voksen og synes det er fedt at stå op kl. 08 – også på en lørdag. Det kommer nok en dag.

english: I wish the days were longer, that way would I be able to sleep in, have a long morning, work, eat dinner in a proper time, watch a movie in the evening and go to bed before 9 PM .. Why is the day only 24 hours? Today my morning is quite normal, I snooze 10 minutes longer than I should (okay 30 minutes) and then I get ready in 25 minutes and rush to work. I don’t like to get up unless I wake up by myself – it’s very teenage-like actually. I’m waiting on the day I grow up and think it’s cool to get up at 8 AM – even on a Saturdays. Maybe someday.

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *