NEW YEAR

IMG_9225

I dag starter den første uge af det nye år officielt, det er mandag – vi skal tilbage på arbejde, børnene starter i skole og det hele bliver hverdag igen. Jeg har glædet mig meget til årsskiftet, den nye energi som flyder ind over en kan være helt euforisk – “en ny start”, eller bare endnu en måned? Det er trodsalt ikke en ny start før der rent faktisk sker noget nyt og det gør der så sandelig i denne måned! Men mere om det når vi kommer dertil – jeg vil ønske dig en god start på ugen og en god start på dit nye år!

english: Today starts the first week of the new year officially, it’s Monday – we go back to work, the children start school and it all becomes “the usual” again. I have been looking forward to the new year, oh the energy that flows through the body almost like a euphoria – “a new start”, or just another month? It is not a new start before there is actually done something new right? and for me that does indeed happen this month! But more on that when we actually get there – I wish you a good start to the week and a good start to your new year!

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *