WELCOME

Udklip12345 _MG_0214

Kære alle sammen, velkommen til mit helt eget univers og nye site, mariajernov.com – okay jeg er nødt til lige at skrive det; YAY! Hvor har jeg glædet mig til at kunne launche min nye side og endelig kunne omfavne min stil og min verden i min helt egen boble. Jeg har forberedt mig længe og lagt en masse planer for alverdens fede posts som jeg glæder mig over at skulle dele med jer alle sammen som kigger med derude. Jeg håber i vil tage med mig på den her rejse som jeg lige har påbegyndt – jeg har ihvertfald tænkt mig at dele et hvert øjeblik med jer!

KNUS

english: Dear everyone, welcome to my very own universe and brand new site, mariajernov.com – I’m so excited to share my world with you and YAY I can’t wait to get started. I have a lot of great things planned for you and I hope you will follow my journey because I am planning on taking you wherever I go. 

XO 

Maria  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *