Q OUTFIT: New Pants

IMG_3767Coat / Zara, Sweater / Won Hundred, Pants / Weekday, Shoes / Adidas, Bag / LV Neverfull, Sunglasses / Céline

Jeg har besluttet mig for at jeg vil indføre “Q outfit” på bloggen fordi jeg ikke altid får taget outfit billeder, eller ihvertfald slet ikke så ofte som jeg gerne vil. Men det sker ofte at jeg lige får nappet et par stykker med min mobil på vejen. Normalt bryder jeg mig ikke om at lægge for mange mobil billeder op men i skal ikke snydes, så derfor – velkommen til Quick Outfit – så ved i hvad i får (:

Jeg håber i nyder jeres forlænget weekend!

KNUS

Discussion about this post

  1. Nanna siger:

    Quick outfit er bedre ind inden.. Så super god ide. Forresten er jeg vild med dine nye clear frame briller..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *