My Inspo

Ribbtttcollage

kenzazouiten_adidas-3 Processed with VSCOcam with f2 preset miu-miu-bird-coat karla-spetic-nicole-warne-4 Processed with VSCOcam with g1 preset

all pictures borrowed not owned

 

Det er faktisk utroligt lidt “inspo” jeg har på min blog, jeg tror faktisk det fordi jeg selv hader når andre bloggere fylder op med det når de ikke har tid til at blogge. Men man skulle selvfølgelig nødig have at det gik i stå, ja ja – jeg forstår jo godt. Men alligevel. Fordi jeg deler så lidt inspo synes jeg at det var på tide, jeg bruger rigtig meget tid på at se på andre bloggere, tænker jeg snart skal lave endnu en “blogger crush” post – jeg kunne se på besøgs tallet på min blog at det indlæg var i vilde med selvom jeg ikke høre så meget fra jer. Tænker det kommer engang, alt kan ske! Denne her uge kommer til at gå stærkt, jeg har så meget jeg skal forberede inden Elle style awards. Håber at få taget lidt billeder på et tidspunkt!

xo

Maria

2 Discussion to this post

  1. Jeg bliver som regel bare irriteret af den slags indlæg, dels fordi de ofte virker sådan lidt “holde bloggen kørende” agtige som du selv nævner det, og dels fordi jeg tvivler på folk overhovedet skænker det en tanke at skaffe tilladelserne. Så det er vel også lidt misundelse over at jeg selv er så dårlig en crime-rider at jeg dels ikke kan få mig til at gå uden om loven og dels ikke kan lade være med at være bange for risikoen for bødestraffe ^^”

    Men jeg tror alle elsker lidt blog-love, og jeg er ingen undtagelse 🙂 Den slags ser jeg også som inspiration 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *