Street Style ala Me

Jeg var i Århus i dag, da det er min fars fødselsdag og vi var på Aros, så Edvard Munch udstillingen, det var spændende, men trist også. Kunne have købt alt hos Bobbi Brown og Mac, der er denne super fantastiske foundation stick jeg virkelig ønsker mig og et par læbestifter, der ville være fantastiske at eje, men har jeg husleje at betale, og i dag er der kun 13 dage til Mathias kommer hjem og derfor kun 14 dag indtil jeg flytter ind i den nye lejlighed (: Yes!

English:

I went to Århus today, its my dad’s birthday and we went to Aros, saw the Edvard Munch exhibit, it was exciting but sad too. Coulda bought everything at Bobbi Brown and Mac, theres this super awesome foundation stick I really want and a couple of lipsticks that would be amazing to own but I have rent to pay and today there is only 13 days till Mathias comes home and therefore only 14 days till I move into the new apartment (: Yes!

xxx

Maria

2 Discussion to this post

 1. Isabel siger:

  Love your style!

 2. hi, i m from berlin and watched u youtube…
  sorry my page is unready and german.
  so i watched ur newest amaze to cosmetics like softlyskin….

  just keep watching my page and dont let the industry on ur skin
  there is so much in world we can eat and if not….we can take bath in it

  my dream is to make soap where u dont anylonger need parfum and ‘skinliquider’ those soaps already exist……but rarely.

  hi&byebye

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *