Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
You Look so Lovely in Nude | Maria Jernov

You Look so Lovely in Nude

 

Jeg elsker alt nude, tøj, make up, sko – det hele! Det har været min ynglings farve i flere år og specielt i makeup er jeg helt tosset med det. På billedet oven for har jeg lavet en drømme make up bunke med mine ynglingsmærker fra MAC NARS og Bobbi Brown (:

English:

I love everything nude, clothing, makeup, shoes – everything! Its been my favorite color for years and especially in makeup I’m all over it! In the picture above I did a dream makeup bundle from my favorite brands MAC NARS and Bobbi Brown (:

If you’d like to follow me on polyvore check out the link below:

http://mariajernov.polyvore.com/

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *