Box of Roses

 

Endnu en Outfit Post, jeg sagde jo jeg nok skulle få det gjort (: Jeg stylet faktisk dette sæt tøj fordi jeg var ved at filme en video om hvordan jeg styler min lædernederdel og så tænkte jeg lige jeg ville tage et outfit photo også. Sweatshirt fra Moss Copenhagen, nederdel fra H&M, thigh highs fra Salling og Støvler fra Bouncy soles (ligner Dr. Martens bare mere behagelige efter min mening) Huen er min kærestes, jeg tror ikke han ved jeg har den (; Tak fordi i kigger med!

English:

Another Outfit Post! I told you Id get time to do is, I actually styled this set because I was filming a youtube video on how I style my leather skirt, its not up yet though but it will be! And then I was like, why not shoot this? I still think it looks super cool. The sweatshirt is from Moss Copenhagen, Leather skirt from H&M and thigh highs from Salling, the boots are from bouncy soles, looks like Dr. Martens but these are more comfortable in my opinion. The hat is my boyfriends, I don’t think he knows I have it (;

Thank you for watching!

xxx

Maria

Discussion about this post

  1. 2. sidste billede er virkelig fantastisk!
    – langbenet.bloggersdelight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *