Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Veggy Juice! | Maria Jernov

Veggy Juice!

Hej Alle!

AD! Tænker I, men jeg kan kun sige at det har været min vej til bedre hud, grøntsags juice! Ja jeg behøver vel ikke skrive opskriften I kan se det hele på billedet, den lille hvide klump er ingefær hvis i skulle være i tvivl (: Sagen er at grøntsagsjuice nok er noget af det bedste jeg har tilbudt min krop meget længe. Citron og Appelsin er prop fuld af C vitamin, gulerødder er fuld af keratin som styrker håret, ingefær renser dine nyrer (sammen med rødbede som også er super lækkert i en juice!) Persille styrker din energi og Broccoli er fyldt med C-vitamin, K-vitamin, A-vitamin, B-vitamin, E-vitamin (: Alt i alt er det ihvertfald super godt for dig og min hud og mit energi niveau har seriøst oppede sig siden jeg er begyndt at drikke det!

English:

Hey everyone!

EW! Is probably your first thought but I can only say its been my direct way to better skin, vegetable juice! I suppose I don’t need to write the recipe you can see in the photo what I put in there. The little white lump is ginger if you didn’t recognize it. The thing is that vegetable juice is probably one of the best I have offered my body in a long time. Lemon and Orange are filled with vitamin C, carrots are full of keratin which strengthens the hair, ginger cleans your kidneys (along with beetroot which is also super delicious in a juice!) Parsley strengthens your energy and broccoli is full of C-vitamin, K-vitamin, A-vitamin, B-vitamin, E-vitamin (: Anyway all in all, it is certainly super good for you and my skin and my energy level has seriously increased since I have started to drink it!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *