I Want to be Casual and Beautiful

 

Jeg elsker Polyvore, det er helt fantastisk kreativt drømmeri / tidsfordriv, jeg har lige nu erhvervsret. Jeg går nemlig på 3 år på handelsskolen, og erhvervsret er åbenbart nødvendigt. Ej jeg forstår godt hvorfor vi skal have det, det er bare lidt tørt. Men anyway – tilbage til mode snak, Jeg ELSKER den her kreation jeg har lavet, jeg vil vildt gerne have et par palazzo pants i pudderfarvet, i let stof med højtalje og samtidig elsker jeg tykke lækre cardigans og sweatere, jo bedre stik jo gladere er jeg. Miu Miu toppen er jo bare så sød at kigge på at den måtte med på ønske listen, jeg er vild med peplum skørtet som er så meget in lige nu. Selvom jeg mest er en Louis Vuitton pige når det kommer til tasker synes jeg denne Miu Miu slangeskinds taske er ret awesome og alt der glitre er lige mig på en kedelig regnfuld onsdag, ligesom disse Miu Miu flats.

Hvis du ikke kender polyvore burde du checke det ud, det er nice!

I love Polyvore, its my number 1 time passer, I am right now in class, business law – I know right sounds boring, actually its not its just a little dusty. I am a senior in business college now so it is necessary to know business law. Well anyway – back to the fashion, I LOVE this creation I made, not because I made it but because its beautiful and casual. I am crazy about the thought of rosy pink palazzo pants, with the big flare and high waits and with that I love every cardigan or sweater I can get my hands on, the better the knit the happier the me! The Miu Miu blouse is just AMAZING and so cute to look at, I am so putting that on my wish list even though I could never afford it. Eventhough I am mostly a Louis Vuitton Girl when it comes to bags, I love this snakeskin Miu Miu bag, I don’t know.. but snakeskin just seems so luxury doesn’t it? and well, the glitter, oh me and the glitter, these flats seems to speak to me on a rainy wednesday.

If you don’t know polyvore, go check it out, its awesome!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *