THE PERFECT TAN | POOLSIDE ESSENTIALS

Sunscreen SPF40 / Jurlique (shop here), Tanning oil / Bali body (shop here), After sun lotion / Coola (shop here), Hydrating serum / La Mer (shop here), Hairclip / Pico (shop here)

Location: Bali, Indonesia
Photos taken with Canon 5D mark II

Jeg elsker en god pool, men jeg elsker også en god tan og nogengange når man forsøger at få en god tan så skal man bruge lidt hjælp fra nogle gode produkter. Lad os starte med lidt beskyttelse. Jurlique har lavet en lækker solcreme med SPF40 som både er til krop og ansigt. Den dufter skønt og er nem at påføre, lad den tørre og påfør så din nye bedste ven. Din nye bedste ven i denne situation er Bali body’s ananas tanning olie. Jeg påføre den oven på den tørre solcreme og så ligger jeg mig til at sole. Olien er meget effektiv og er derfor ikke noget man skal bruge alene. Prøv eventuelt med lidt (f.eks. på armen først) og se om du kan tåle dens effekt. Efter tanning, svømning og lidt mere tanning, tager jeg et bad og ender min tanning session med aftersun lotion fra Coola. Efter en tanning session trænger mit ansigt til det bedste af det bedste. Solen er hård mod huden, den tørre den ud og gør skade så det bedste man kan gøre for den er at give den et stort glas vand. Og det er lige præcis hvad man gør ved at give den et lag af La Mer’s hydrating serum. Et stort glas La Mer, ja tak! God fornøjelse i solen venner!

english: I love a good pool, but I also adore a good tan and sometimes when in need of a good tan you need some good products to help you get there. Lets start with the SPF. Jurlique has made a great SPF40 for the face and body, it smells great and it’s easy to apply. Let it dry and absorb into your skin and then you add magic. The magic in this equation is the Bali body pineapple tanning oil. I apply it on top of the SPF and then I lay to tan. I wouldn’t recommend using the oil without SPF first, it’s very effective and I wouldn’t want you to burn. I recommend that you try it out on a small area on your body first to see if this product suits your skin. After tanning, pooling, tanning again – I take a shower and I end my tanning session with the aftersun lotion by Coola. For my face I am giving it the absolute best on the market, the hydrating serum from La Mer. The sun is hard on the skin, it dries it out, it damages it so SPF is essential but so is giving it a big glass of water afterwards. That’s exactly what this amazing serum is, one big glass of water. Enjoy my sunny friends!

X M

This content is sponsored

 

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *