PANDORA SHINE

MADE IN COLLABORATION WITH PANODRA
read more about the new Pandora shine collection here

I am wearing:
Choker (shop here), Bracelets (shop here and here), Rings (shop here and here), Charm (shop here)

Hvis du ligesom mig er en rigtig golden girl (nej ikke tv showet) men en rigtig guld pige, så bliv lige hængende lidt. Pandora’s nye kollektion “Pandora Shine” er et guld paradis som både omfavner deres klassiske udtryk men også åbner op for nye spændende styles. Alle dyppet i lækker, nærmest honning farvet guld og inspireret af de mægtige bier, er kollektionen et mix af smukke styles i kontrast former og næsten disney lignende referencer. Mine personlige yndlings items fra kollektionen er halskæden som både kan bruges som choker (YAS) og en kort kæde som hviler på kragebenene samt det klassiske pandora armbånd som har fået en ny lukke funktion – så smukt! Alle smykkerne fra billederne er det link til ovenfor så hop ind og oplev kollektionen selv, den er et kig værd. God fornøjelse!

english: if you, like me, is a golden girl all the way to the bone (no not the tv show) then look no further. Pandora’s new collection “Pandora Shine” is a gold lovers paradise with both classics and new styles dipped in rich honey colored gold. Inspired by bees it contains a mix of beautiful pieces in contrasted shapes and almost disney like references to the mighty bee. My favorite pieces are the necklace which can both be worn as a choker (YAS) and a short necklace just resting on the collarbones, and also the classic pandora bracelet with the new string closure – it’s stunning. Everything is linked above, go discover the collection yourself, it’s worth it! Enjoy!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *