IN ALL YOUR SPARKLE

T-shirt / Weekday (shop here)

Jewelry /
Diamond rings / Mumbai Stockholm (shop here)
Gold signet ring / Bodil Binner (made to order, see more here)
Silver leaves ring / Ole Lynggaard Copenhagen (shop here)
Lightning necklace / Blue Billie (shop here)
Double necklace / Baks (shop here)
Yellow diamond pearl string / Bodil Binner (made to order, see more here)
Green emerald diamond ear stud / Mumbai Stockholm (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

På denne vidunderlige lørdag får i en lille jewelry update fra mig her på bloggen. Det skal ikke være en hemmelighed at jeg går meget med de samme smykker – jeg har nogle stykker hvor det bare føles forkert hvis jeg ikke har det på. Derfor er det heller ikke så tit at nye smykker får lov at komme ind og opbryde mit ellers gennemtænkte valg af accessories MEN man kan altid gøre en undtagelse for de rigtige smykker. Jeg blev introduceret til Mumbai Stockholm under sidste sæsons ‘The Jewelry Room” og har været helt vild med deres spinkle, multifarvede univers siden. De små elegante ringe kan stakkes og styles som det passer en og jeg mener i dette tilfælde, jo flere jo bedre! Halskæderne er fra henholdsvis Baks og Blue Billie og danner tilsammen en kombi som jeg er meget glad for at bære lige nu. Hvordan ser jeres smykke garderobe ud lige nu? Ha en smuk lørdag derude!

english: On a wonderful Saturday like today I give you a little jewelry update here on the blog. It’s no secret that I wear the same jewelry all the time – I just have some items that I feel weird without. Thats also why I don’t often I let other pieces of jewelry come into my life and disrupt the well thought out styling of my accessories. BUT one can always make exceptions for the right jewelry. I was introduced to Mumbai Stockholm during last seasons “The Jewelry Room” and I have been totally in love with their slender, delicate, multicolored universe ever since. The small, elegant rings can be stacked and styled just as it fits your mood and I am a firm believer in the more the merrier in this case. The necklaces are from Baks and Blue Billie and together they form a symphony that I adore to wear these days. What does your jewelry collection look like at the moment? I wish you a happy Saturday!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *