HEALTHY YOU

iPhone and headphones / Apple, Facial roller / Holistic House (shop here), Ginger leaf mask / Kiehls (coming soon), Sunglasses / Komono (shop here), Handcreme / Balanceme (shop here), Candida cleanse / Vitaviva (shop here), Skin Toner / Solaray (shop here), Book / (shop here)

Notebook / No brand (shop similar here), Pens / Bic, Soymilk / Naturli’, Sleep formula / Vitaviva (shop here), Vegan night and day cream / Idun (shop here and here), Eye mask / Magic stripes (shop here), Facial Roller / Holistic House (shop here), Maskimizer / Origins (shop here), Midnight recovery concentrate and cleanser / Kiehls (shop here and here)

Cashew nuts / Guru snack (shop here), Book / The art of war (shop here), Marble cutting board / Broste Copenhagen, Pencils / Viking 1940 (shop here), Bodyscrub / Frankbody (shop here), Vitamins / Vitaviva (shop here), Facemask / Tonymoly (shop here), Polaroids / Instax (shop here)

At passe på sig selv. Hvad betyder det? Hvad vil det egentlig sige? Selvfølgelig er det meget individuelt hvad der gør at man føler sig afslappet, veltilpas eller sund. Og hvad vil det sige at være sund? Sundhed er også en meget individuel ting tror jeg, og både mental og fysisk sundhed skal jo gerne gå hånd i hånd før man er “rigtig” sund, ikke? eller hvad? Det er svært at definere sundhed, ligesom det også er svært at sætte nogle definitive retningslinjer for det “at være sund”. Det eneste man kan gøre er jo egentlig at mærke efter, og måske lytte til nogen som man selv synes er “sunde”. Om man så lytter gennem magasin artikler, bøger, blogs eller tv udsendelser er jo så op til en selv. Jeg har ihvertfald valgt at skrive et lille indlæg om hvordan jeg holder mig “sund”. Mental sundhed for mig er gode film, musik, at tage sjove billeder af mine venner og dem jeg elsker og så er jeg helt tosset med at skrive. Jeg har skrevet tonsvis af sider i hånden igennem tiden, det giver mig ro i hovedet – nogengange hjælper det rigtig meget at “få det ud”. Hvad end “det” så er. Beauty og fysisk velvære er også en stor del af hvad får mig til at føle mig sund. Og her mener jeg beauty både udefra men bestemt også indefra. Jeg tager mange kosttilskud og gør en dyd ud af at sammensætte en kombination som er helt rigtig for mig. Jeg elsker at spise gode sunde snacks samt drikke plante baseret mælk. Jeg er på ingen måde fanatisk omkring min indtagelse af mad men der er små ting som jeg har skåret fra eller erstattet med det sundeste alternativ overhovedet. På den måde kan jeg godt “slacke” andre steder. Udenpågående beauty (jeg er ikke sikker på det er et ord, men det er det nu). Her elsker at jeg forkæle mig selv med ansigtsrulle rutiner, lækre masker, top hudpleje, bodyscrubs og forskellige olier. Velvære er selvfølgelig også at rejse, men det er en helt anden snak – den kan vi tage en anden dag. Til næste gang!

english: To take care of yourself. What does that mean? What does it actually mean? Of course it’s a very individual thing I think. Both mental and physical health kinda has to go hand in hand for there to be an overall feeling of “health” right? Or? It’s difficult to define health, just like it’s also difficult to ensemble some definite guidelines of what it is “to be healthy”. The only thing you can really do is feel your body and mind and maybe listen to people around you, who you think are “healthy”. Weather that listening is through articles, blogs, books or tv shows – well that’s up to you. With this in mind, I wanted to write a little post about how I stay healthy. Mental health for me is good movies, music, to take photos of my loved ones and writing. I have written countless pages by hand, it calms me – sometimes it helps just to get it out you know? Whatever “it” is. Beauty and physical comfort is also a big part of what makes me feel “healthy”. And of course here applies beauty on both the outside and the inside greatly. I take a lot of vitamins and it’s very important to me to combine them in a way that’s just right for me. I love eating good, healthy snacks and drink plant based “milk”. I am in no way a fanatic regarding my food but I have chosen to cut certain things out of my diet and replace them with the healthier option so that I can “slack” other places. Beauty that goes on the outside is another thing, I love my facerollers, masks, quality skincare, bodyscrubs and various oils. Mental health is of course also to travel, but that’s a whole other talk that we can do another day. So long!

X M
This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *