MY FUNNY VALENTINE

Lingerie / Wolford
(discover universe here)

Location: Stockholm
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D & Instax Wide 300 (shop here)

Valentins dag er meget mere end at vise du elsker din partner. Det er min helt oprigtige mening at du skal fejre denne dag lige præcis som det passer dig. Hvis du er i forhold, så håber jeg du bliver forkælet og jeg håber du husker at forkæle din partner – jeg mener det damer, det er også hans valentins dag. Men hvis ikke du er i et forhold så håber jeg du husker at forkæle dig selv. Køb en ny taske, køb en cheeseburger – faktisk, køb begge dele. Jeg har personligt en kæmpe kærlighed for lingerie. Jeg elsker, elsker, ELSKER lingerie. Jeg elsker også at i min verden er mit lingerie lige så meget for mig selv som det er for andre. Der kan ikke sættes en pris på at have det godt, derfor er det også vigtigt for mig at dokumentere når jeg har det aller bedst. Jeg elsker at tage polaroids gennem mit liv så jeg kan huske hvordan jeg har set ud. Jeg er sikker på når jeg er i 40’erne, 50’erne eller 60’erne at jeg vil glæde mig over de her billeder og sætte pris på dem for altid. Så med det sagt, tror jeg mit mantra denne valentins dag er; elsk dig selv, du fortjener det! Happy Valentines Day.

english: Valentines day is about so much more than love for your partner. In my opinion, you should celebrate this day how ever you want. If you are in a relationship I hope you get spoiled and I hope you are spoiling your partner – ladies I am serious, it’s valentines for him too. But if you aren’t in one, I hope you spoil yourself. Buy yourself a new bag, buy yourself a cheeseburger – or heck, do both! One of my biggest love affairs is lingerie. I love, adore and cherish lingerie. I also love how for me, it’s as much for myself as it’s for someone else. Feeling good is priceless so never forget to capture those moments when you feel good. I love taking polaroids through out my life to remember what I looked like. I know when I look back at these in my 40’s, 50’s or 60’s I will cherish them greatly. I guess my message this valentines is; love yourself, you deserve it. Happy Valentines Day.

X M

This content is sponsored

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *