SANDY

Coat / (old), Teddy shirt / Weekday x Champion (shop here), Jeans / Weekday (shop here), Sunglasses / Vogue (shop here), Earrings / Pico (shop here), Sneakers / Valentino (shop similar here)

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with iPhone 7 plus

Min farve palette bære ofte præg af mine omgivelser. Jeg er så heldig at bo midt i København (også der hvor der er smukkest efter min mening), nemlig inde ved Amalienborg, Marmor kirken og Odd Fellow Palæet. De sandfarvet mure, hvide vinduer og mægtige bygninger fylder mig med lykke hver eneste dag! Min nye favorit trøje er denne fra Weekday x Champion! Vi har før snakket om at jeg er vældig glad for teddy og denne er blot endnu en skøn sag til samlingen. Den er netop lanceret i dag så skynd jer over og kig på den enten i butik eller online! I morgen flyver jeg til Oslo! Det bliver skønt, jeg har aldrig været der før og glæder mig til at se hvad deres modeuge kan byde på! God torsdag derude!

english: My color pallet is often influenced by my surroundings. I am so lucky to live in the middle of Copenhagen (that’s also the most beautiful part, in my opinion), and that is right by Amalienborg, the marble church and the old Odd Fellow mansion. The sandy exterior, the white windows and the mighty buildings brings me a sense of serenity everyday. My new favorite shirt is this one from Weekday x Champion. I have mentioned in a previous post that I am in love with teddy at the moment so this is a great add on to my current collection. It’s only just launched today so hurry into one of the stores or online to check it out. Tomorrow I am off to Oslo! I am so excited I have never been there before and I look forward to being apart of their fashionweek! Happy Thursday!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *