6 OUTFITS FROM 2017 YOU DIDN’T SEE

Shirt / Cedric Charlier, Skirt / Nike, Bag / Balenciaga, Shoes / Valentino

SPORTY SUE

Hej alle jer! Jeg fandt en fin lille mappe med outfits som jeg aldrig nåede at få op i 2017. Så dem tænkte jeg lige at jeg ville dele med jer. Vi starter med dette farve vidunder. Taget engang i sommers, et sted i indre by sammen med Laura. Jeg havde en kort periode en meget stor kærlighed til at mixe noget meget sporty med noget meget usporty som f.eks. at mixe Cedric Charlier med Nike. Læg lige mærke til pandehåret – det var fanme fint!

english: Hi beauties! I just found a little map of outfits on my desktop that I didn’t get around to publishing in 2017. So I thought I would share them with you now. Let’s start with some color lovin’. Taken sometime this summer, somewhere in Copenhagen by Laura. I had for a short while a very intense love of the mixing of something very sporty with very not so sporty. Like mixing Cedric Charlier and Nike. Please notice the bangs – god damm it, those are fine! 

Shirt / Gina Tricot, Skirt / Monk, Sunglasses / Céline, Bag / Marni, Sandals / Chanel

A RAINBOW OF RED

Nr. 2, er et outfit som jeg havde på nærmest hele juli måned, eller det er ihvertfald sådan jeg husker det. Det var komfortabelt, farverigt og så alligevel varmt nok til at have på i det danske sommer vejr. Jeg har stadig den her strik hængende på mit stativ inde i soveværelset. Den er sgu ret sejt!

english: I wore this second outfit almost all of July last year, or at least thats how I remember it. It was comfortable, colorful and warm enough to keep the chilly danish summer out. I still have this knit hanging in my closet. It’s still pretty cool, I have to say!

Shirt / Résumé, Pants / DKNY, Sunglasses / Versace, Sandals / Chanel

SCANDI GIRL 

Et råb til min skandinaviske herkomst. Ellers ikke et stil univers jeg befinder mig så meget i men jeg var ret glad for dette look. Er vild med de lange, lidt brede bukser og så synes jeg at track suit overdelen fra Résumé var alt for nice. Glæder mig allerede til jeg skal have mine chanel sandaler på igen til sommer. De er så smukke!

english: A shoutout to my scandinavian roots. The scandinavian style sector is not really a place I often navigate but I loved this look. I am so into the long and wide pants together with the tracksuit shirt from Résumé. I am already looking forward to summer so I can wear my chanel sandals again. They are just beautiful! 

Knit / Acne, Shirt / Gina Tricot, Skirt / Iceberg, Bag / Balenciaga, Shoes / AGL

THIGH HIGH SLIT

Jeg vi lige starte med at i talesætte hvor høj slidsen er på denne nederdel! Hold da kæft! Det er ikke for små børn og fulde borgere – eller hvad man nu siger? Den var ihvertfald høj. Elsker det fine farve spil i dette outfit og de små kitten heels. Det er 100% inspireret af Laura – det er jeg sikker på.

english: I would like to start of by commenting on how high the slit in this skirt is! Jesus christ! It’s not for kids or drunk people – is that how the saying goes? It’s high, thats for sure. I love the beautiful colors in this outfits and the kitten heels. It’s inspired by Laura, I’m sure. It must be! 

Shirt / Cedric Charlier, Pants / ASOS, Bag / Cult Gaia, Shoes / Tibi

ALL ABOUT THE FRILL

Der er ikke noget som et dejligt simpelt sommer outfit. Om sommeren er jeg altid meget glad for en simpel farve palette – det er så dejligt roligt når alt rundt om en, i naturen, er så farverigt. Lyseblå er altid en stor favorit og jeg kan huske hvor glad jeg var for denne bluse på grund af den store flæse detalje foroven og den asymetriske form forneden. En lyseblå overdel behøver slet ikke være kedelig.

english: There is nothing like a simple summer outfit. During the summer months I am always loving a simple color pallet – it’s so nice and calm while the nature is blooming with color around you. Light blue is always a favorite of mine and I remember how much I loved this shirt because of it’s big frill detail on the top and it’s asymmetrical bottom. A light blue top doesn’t have to be a boring choice at all. 

Dress / Zara, Shoes / Tibi

CANDY FACTORY

Nok mit yndlings look fra hele 2017 – jeg havde den her kjole på så meget at jeg synes det var helt hårdt når den skulle vaskes. Det var i Grækenland at jeg købte den og det var også i Grækenland at jeg “opdagede” denne meget slikket knold som jeg har gjort meget brug af siden da. Det er virkelig blevet mit “go-to” hår på dovne eller meget varme dage. Hvis jeg sådan skal opsummere mit 2017 (stilmæssigt) så vil det være dette outfit. Det er det jeg havde det aller bedst i.

english: This is probably my favorite look from all of 2017 – I wore this dress so much that I almost missed it when it needed a wash. I bought it in Greece. It was also in Greece that I “discovered” this hair-do. I totally fell in love with this sleek ballerina bun and I have used it a lot since. If I should do a style recap of 2017 this is what I would say defined it for me. This is what I felt best in. 

X M

2 Discussion to this post

  1. Yana siger:

    It is great pleasure to see such smart outfits. Beautiful girl and excellent pics.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *