TEDDY TED TED TEDDY

IN COLLABORATION WITH ZALANDO

Everything from Zalando except shoes

Teddy jacket / Pepe Jeans (shop here), Teddy sweatshirt / Wood Wood (shop here), Skirt / Topshop (shop here), Bag / Zac Posen (shop here)

Vi kan alle sammen godt lide at være komfortable og rart klædt på, men hvordan gør man det når man også gerne vil se “stilet” ud? Det spurgte jeg mig selv om da jeg planlagde de januar outfits jeg gerne ville dele med jer. Januar er lidt en underlig måned. Alt det skønne julelys er pillet ned og det er som om der ikke er så meget at se frem til lige nu (ferie mæssigt anyway). Egentlig venter man bare lidt på det bliver forår. Eller er det bare mig? Så – hvorfor ikke gøre januar til en af de måneder hvor man går ekstra op i sit tøj? Det gør ihvertfald altid mig glad at føle mig velklædt. Det her fantastiske teddy tekstil er en af mine helt store favoritter for tiden. Det er super varmt og hyggeligt at have på og så bringer det så mange dejlige minder tilbage fra alverdens tøjdyr jeg havde da jeg var barn. Det ret fantastisk. Derudover er det også lige pludselig blevet et stilet tekstil at rocke, man kan få det i alverdens afskygninger hos alverdens brands lige nu. Jeg valgte at være rimelig “top heavy” i det her look men med balance fra skoene som matcher i samme farve. Tasken er fra Zac Posen og nederdelen er en god investering fordi den nærmest kan bruges hele året rundt. God fornøjelse!

english: We all like to be comfy and cozy, but how can you be comfy and cozy yet still look “together”? That was the question I asked myself as I was planning what to style for you here on the blog in January. January is a tough month, all the beautiful Christmas lights are down and there aren’t much to look forward to (holiday wise anyway) and you are kinda just waiting for spring to happen. Or is that just me? So – why not make January one of your best dressed months? Dressing great makes me happy, I can tell you that much. Teddy fabric is a current obsession of mine, it’s so warm but I also kinda loves how it brings back childhood memories of various stuffed animals. It’s kinda great. And on top of that, teddy has suddenly become a cool thing to wear which means you can get it at various brands in various styles. For this look I choose to go top heavy but color coordinated at the bottom so the look wouldn’t tilt. The bag is from Zac Posen and the mini skirt is a great investment because it can be used almost year around. Enjoy!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *