EVERYDAY UNIFORM

IN COLLABORATION WITH ZALANDO

Everything from Zalando except bag
Puffer jacket / Tommy Hilfiger (shop here), Hoodie / Wood Wood (shop here), Jeans / Wrangler x Peter Max (shop here), Cap / Mitchell & Ness (shop here), Suede sneakers / Converse (shop here)

Jewelry /
Big hoop with pearl / Vibe Harsløf (shop here)
Small hoop with pearl / Maria Black (shop here)

Jeg har givet formidlingen “hverdags uniform” en del tanker på det sidste. Hvorfor er der nogle ting i vores garderobe som vi har tendenser til at bruge mere end andre? Ting vi bruger når vi ingenting skal eller når vi ikke rigtig tænker over hvad vi tager på. Det er som om der er lidt et mønster. Jeg har vist de samme tendenser i mange år. For mig er min hverdags uniform en blanding af noget jeg føler mig godt til pas i og noget jeg synes jeg ser godt ud (men afslappet) i. Det er ihvertfald helt sikkert, at jeg er en af dem der “underdresser”. Jeg tror faktisk at det, stilmæssigt, er den største forskel på Laura og jeg. Hun har tendens til at give den lidt for meget og jeg har tendens til at give den lidt for lidt. Men jeg har nu lært at når man endelig kender sit mønster så skal man også tage godt imod det og værne om det. Og med det mener jeg at man skal købe nogle rigtig lækre, solide items som støtter op om ens hverdags uniform så man i det mindste altid føler sig godt tilpas når man endelig tager den nemme vej, udenom klædeskabets mange udfordringer. Min hverdags uniform er som vist på billederne, jeans, en hoodie, sneakers, en eller anden form for kort skåret jakke og en kasket. Jeg har det for det meste på hvis jeg skal rundt i byen og hente ting, handle, i lufthavnen eller ud og gå en søndagstur. Altid det samme. Jeg mixer det selvfølgelig fra tid til anden med forskellige items fra min garderobe men det er det samme look. Så det her er min kvalitets bevidste udgave af min hverdags uniform. Hvordan ser din hverdags uniform ud?

english: I have given the term “everyday uniform” a lot of thought. Why is there some things that we always tend to wear more than other things? When we are doing nothing or we don’t think about what we throw on too much, there always seems to be a pattern. I have shown the same pattern for many years. For me it’s a mixture of what I feel comfortable in and what, I think, I look good (but casual) in. I am definitely an “underdresser” more and I am a “overdresser”. That’s a fact. I think that’s actually the biggest difference, style wise, between Laura and I. She has a tendency of going over the top and I have a tendency of going under the bar. But I have also come to realize that if you know your pattern, you should also acknowledge and embrace it. And by embrace it I mean, buy some really good items that support your “throw on” tendency so you always feel good when you actually take the “easy way out”. My everyday uniform or “easy way out” is jeans, a hoodie, sneaks, some sort of cropped jacket and a cap. It’s mostly what I wear if I am running errands, going to the airport or taking a sunday walk. Always the same. Although I mix it up with different items from time to time, it’s the same look. So here is my quality version of my everyday uniform. What does your everyday uniform look like?

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *