GREY SKIES ARE WORLDWIDE

Shirt / Closed (shop here), Jeans / Citizens of Humanity, Bag / Balenciaga, Heels / Prada

Jewelry /
Earings / Pico (shop here)
Diamond ring / Bodil Binner (read more here)
Signet ring / Bodil Binner (read more here)
Leaf ring / Ole Lynggaard Copenhagen (shop here)

Location: Los Angeles
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D

I dag er der mindre end en uge til at jeg vender snuden hjem mod Danmark igen. Man siger tiden går hurtigt, jo ældre jeg bliver, desto mere enig bliver jeg. Når jeg tænker på uger synes jeg det lyder som længe, det her var 3 måneder og alligevel er det gået sindsygt hurtigt. Jeg føler allerede jeg har en lille hverdag her i L.A og det bliver underligt at skulle hjem igen. For ikke så længe siden havde vi en uge eller halvanden hvor der var gråt og overskyet dag ud og dag ind. Det mindede mig så meget om Danmark og jeg fik lidt ondt i maven fordi det gik op for mig at selv ikke engang Los Angeles er “all blue skies” hele tiden. Der er grå himmel over hele verden, nogen steder bare mindre end andre. Lige nu er det gråt og koldt hjemme i Danmark, men i det mindste er der julelys over det hele, familie der skal kysses og venner der skal ses – jeg glæder mig.

english: Today, there is less than a week until I return home to Denmark. People say time flies, the older I get the more I agree with that. When I think in terms of weeks, I feel that is a long time, this was three months and it has gone by with the blik of an eye. I already feel like I have my own little routine and my little everyday life here in L.A and suddenly I am going home again. Not too long ago we had a week or a week and a half where the sky was completely grey all the time. Day after day. It reminded me so much of Denmark and it made my tummy hurt because I realized that the sky can’t be blue all the time, not even in Los Angeles. There are grey skies all over the world, just some places less than others. Right now it is grey and cold in Denmark, but at least there are Christmas lights, family to be kissed and friends to be seen – I can’t wait.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *