IT’S WATER ALL THE WAY AROUND

Shirt / Ralph Lauren, Shorts / Levi’s, Hat / The Kooples, Knitted suede sneakers / Nike (shop here)

Location: Malibu
Photo by Frederik Just Jernov
Photos taken with iPhone 7 plus

Alle os der kommer fra Danmark. Er vi ikke alle børn af havet? Selv hvis du ikke er vokset op ved havet, er du stadig vokset op ved havet. Jeg har altid været meget bevidst om at jeg har haft havet omkring mig og jeg er endda fra “indlands”. Kan man overhovedet sige det i Danmark? Jeg var alligevel kun 30 minutter fra hav selvom jeg et opvokset i midtjylland. Mange vil betegne det som at bo ved vandet i andre lande. I L.A giver det ingen mening for mig at bo ved vandet. Trafikken er alt for slem fra vandet ind mod byen og det ville tage mig over en time at komme ca 20 km når jeg skal til møder osv. Man kan bruge halvdelen af sit liv i en bil i den her by. Derfor elsker jeg at tage ud til vandet i weekenden. Der er færre biler på vejene om søndagen så det føles ligepludselig ikke så uoverskueligt. Malibu er favorit destinationen lige nu, den kan noget helt særligt. Stay tuned for nogle fine Malibu tips snart her på bloggen!

english: Everybody from Denmark is children of the sea. That’s how I see it anyway. If you are danish, even if you didn’t grow up by the ocean – you still grew up by the ocean. Does that make sense? I have always been very aware that I have been surrounded by water and I am actually from “in country”. Is that even a term in Denmark? Being “in country”? I was only 30 minutes from the sea even though I grew up in the middle part of Jutland. Many people will see that as living by the sea. In L.A it makes no sense for me to live by the sea. The traffic is way to bad from the water towards the city. A simple 20 km can take over an hour to drive. You could use half of your life in a car in this city. But I love running towards the water on the weekends. There are fewer cars on the road on Sundays so it feels way more manageable. Malibu is a true favorite destination of mine these days, it’s really something special. Stay tuned for Malibu tips on the blog soon.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *