THIS IS PARADISE

IN COLLABORATION WITH L’ORÉAL PARIS

Shop the Paradise Mascara by L’oréal Paris here

Location: Los Angeles
Photo by Mia / Iammiamai.com
Photos taken with Canon 5D 

Hvis jeg er noget, så er jeg en mascara pige. Det har jeg altid været. Som i nok ved er mascara’s også et produkt jeg meget gerne tester og skriver om da jeg synes en god mascara er alpha og omega. Denne mascara har været plastret udover de sociale medier i noget tid nu. Det har irriteret mig sååå meget fordi jeg så gerne har villet have mine fingre i den så jeg kunne teste den. Altid gerne hurtigst muligt tak! Nu er den endelig tilgængelig i Danmark, så here we go! Første indtryk – YES jeg blev så glad da jeg så børsten. Jeg elsker lange børstehoveder, de arbejder bedst sammen med mine lange vipper. Næste stop, formularen – hvilket jo selvfølgelig er det vigtigste element i en god mascara. Jeg mener, man kan have lige så godt et børstehoved som man vil men hvis formularen er dårlig er det stadig en dårlig mascara. You know? Men også her kunne jeg klappe i mine små hænder! Den er silkeblød og glider nemt på vipperne, nærmest som smør. Formularen skaber en god længde på vipperne, ikke for meget men heller ikke for lidt. Den var nem at bygge op og de lange børste hår holdt fint vipperne fra hinanden også efter flere lag. Et styks glad Maria. En anden ting jeg gerne lige vil fremhæve er indpakningen. TAK L’oréal for ikke at lave en neon grøn og hot pink mascara – for det er virkelig nogengange svært at lave fint content med en mascara der ligner at Barbie og The Hulk har lavet et barn. Jeg elsker at den her mascara er lavet i rose gold. Så smuk! Stående bifald herfra!

english: If I am something, I am a mascara girl. Always have been. You probably know that mascara’s are something I especially like to test and write about because a good mascara is alpha and omega. Simply. This mascara has been all over social media for a while. Something that have annoyed me sooo much because it wasn’t available in Denmark until now so finally I got my hands on it. I have been so excited to try it! Very first impression – HAPPY with the brush. I like long bristles, they simply work best with my long lashes. No clumps please! Next comes to formula, which is obviously the most important. I mean, if the formula is bad the brush can’t save much you know? Again, I clapped my little hands. It’s silky smooth and glides on evenly and easy. The formula add’s a good length, not too much but not too little either. It was easily build on the lashes and the long bristles kept the lashes apart. Even after several layers. One happy Maria! Another thing I want to quickly applaud is the packaging. Thank you L’oréal for not making it neon green and hot pink – it’s simply impossible to make beautiful content with a product that looks like The Hulk and Barbie’s love child. I love the rosegold. It’s beautiful. Standing ovation.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *