HELLO BERLIN

Blazer / House of Dagmar (shop here), T-shirt / Polo Ralph Lauren (shop here), Skirt / River Island (shop here), Sneaks / Adidas (shop here), Bag / Balenciaga

Location: Berlin
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Så er vi i Berlin igen! Laura og jeg, atter på tur. Denne gang i anledning af Zalando’s Bread && Butter arrangement som bliver afholdt fra 1-3 september. Vi ankom i går monster tidligt (pyha) men overlevede med lur på hotel værelset og massere sukker i løbet af dagen. Vi så Topshop show, lyttede til en vildt fed fashion talk med Vivienne Westwood (starstruck ja tak) og spiste lækker middag i selskab med den internationale presse. Dette var mit outfit! Er selv ret vild med det lettere flabet, ikke så matchende, tern på tern! Husk i kan følge med på insta og på story hvis i vil se hvad Laura og jeg render rundt og laver i løbet af dagene!

english: We are in Berlin! Laura and I are once again out and about. This time we are here to be apart of Bread && Butter, taking place from the 1st of September to the 3rd. We arrived yesterday (crazy early) but survived on naps and lots of sugar during the day. Yesterday we attended the Topshop fashionshow, listened to a super inspiring fashion talk hosted by Vivienne Westwood (starstruck much?!) and had a delicious dinner together with all the international press. This was my outfit! I am pretty stocked about the kinda not matching check on check. I think it’s pretty bad ass. Remember to check up on instagram and story if you want to see what we do during the days!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *