PINK SLEEPER

Shirt / Sleeper (shop here), Jeans / MAX & Co (shop here), Shoes / Miu Miu, Bag / Cult Gaia (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Mens alle mine seje kollegaer render rundt i Oslo til Oslo Runway har jeg mere ro på her i København. Det er nu meget godt, jeg har en stor rejse forude som jeg snart kan fortælle jer mere om så jeg nyder virkelig at være hjemme lidt endnu. Der bliver nemlig ingen internationale modeuger for mig denne sæson, I know – det er helt underligt. Men i finder snart ud af hvorfor. Dette look reflektere rigtig godt klimaet i vores smukke hovedstad lige nu, lidt blæsende, lidt varmt, lidt koldt – lidt af det hele. Er i lige så vilde med Cult Gaia taskerne som mig? Jeg synes fanme de er fine!

english: While all my cool colleagues are strutting their stuff in Oslo at Oslo Runway as we speak, I am here in calm Copenhagen. Even though it feels a little off in a way, it’s kinda nice. I have a big trip ahead of me (will fill you in later) so I am really enjoying just being home. I won’t be attending the international fashion weeks this season, which is so weird, but all for good reason. This look is a very reflective of the weather today, a little windy, a little sunny, a little cloudy – a little of everything. Are you guys just as in love with the Cult Gaia bags as I am? They are just beautiful!

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *