FLORAL AFFAIR

Dress / Sportmax code (shop here), Sandals / Pia Wallén, Earrings / Sabrina Dehoff (shop here)

Location: Copenhagen
Streetstyle photos by Szymon / thestylestalker.com

Modeugen er slut og jeg sidder igen her, på min pind i indre by og lytter til metro byggeriets brummen. Der er kasser over alt i lejligheden fra modeuge udlån og lige nu kan jeg kun kigge på dem, orker nærmest ikke at begynde at organisere det tøj som gemmer sig i dem. Solen skinner og jeg vil egentlig helst ligge på Ofelia plads og muligvis tage mig en lur (kan ikke love noget). Dog er der massere der skal laves så jeg må hellere komme igang i stedet for at sidde her og plapre på bloggen, staves det egentlig med p eller b? Begge dele lyder rigtigt. Anyway – her et lille kig på mit sidste outfit under modeugen, jeg elsker den her kjole! Simpelthen så fin. God tirsdag der ude!

english: Fashionweek is over and I am sitting here again, at my desk in central Copenhagen listening to the slight humming of the metro construction. There are boxes everywhere in the apartment filled with lend outs from fashionweek and I am not in the mood to open them to sort out the mess inside of them. The sun is shining and I would much rather be on a bench somewhere, possibly taking a nap (I can’t make any promises). But there is tons to be done so I better go ahead and do them than just sitting here babbling away. Here is a peek at my last outfit from fashionweek, I love this dress! It’s so cute. Happy Tuesday!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *