FALL FOR YOU

Jacket / M Missoni, Dress / Résumé (coming soon), Bag / Balenciaga, Sneakers / Adidas (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Sommertøj med et lille twist af efterår, det burde først være midt september et look som dette blev lagt på bloggen men helt ærlig, det er jo ikke sommer udenfor. At have bare ben er næsten for koldt men screw that, jeg gør det fanme alligevel! Ja undskyld mit sprog men jeg er mildest talt træt af det. Heldigvis kan jeg trøste mig med at efterårsvarene er fantastiske og på den måde er det jo dejligt de allerede kan komme på. Jeg elsker den her jakke fra M Missoni, den kommer til at hænge på mig indtil det sner.

english: Summer outfit with a twist of fall, I shouldn’t be posting anything about fall until a good way into September but come on, it’s not summer here in Denmark. It’s almost too cold to have bear legs but screw that! I do it anyway. Excuse my language but I am sooo tired of this weather. Luckily I am comforted by all the amazing new fall styles that I get to peek at already since it’s not too hot. I love this jacket from M Missoni, I am going to wear it until it snows.

X M

This content is sponsored

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *