IN A SEA OF FLAMES

Hoodie / Thrasher, Flame jeans / Asos, Sneakers / Balenciaga

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Jeg får altid en underlig følelse i maven når folk spørger mig ” hvordan vil du beskrive din stil?” – “hmm prøv du at gå ind på min blog og så synes jeg du skal komme med et bud.” Seriøst, jeg er stil skitzofren lige for tiden. Ikke engang bare lige for tiden mest bare altid – jeg tager det på jeg gerne vil have på. Nogen dage er det en skjorte med sommerfugle på, andre dage er det sådan noget her. Man ved aldrig med mig. Lige nu vil jeg have alt med flammer på, du tænker nok på hvor længe det mon vare ved? Det gør jeg også. God fornøjelse!

english: I always get a strange feeling in my stomach when people ask me “so how would you describe your style?” – “well how about you take a look at my blog and you tell me.” Seriously, I am a style skitzofrenic these days. Not even these days, just always – I wanna wear what I wanna wear. Somedays it’s a butterfly shirt over denim other days it’s this. You never know. Right now I want everything with flames on it, wonder how long that’s gonna last? Me too. Enjoy!

X M
This content is sponsored

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *