THE WRAP SKIRT

Shirt / & Other stories (shop here), Skirt / Just Female (shop here), Shoes / Repetto (shop here), Bag / Marni, Hairclip / Pico (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Så er jeg helt hjemme og på plads i København igen. Det kan nogengange være så underligt at komme hjem fra en rejse (eller et par stykker). Det blæser og solen titter kun frem engang i mellem, SUK det bliver svært at holde den her magiske tan jeg har brugt så lang tid på at bygge op! Ved godt jeg stadig ser godt bleg ud på billederne men det er altså brunt for mig. Man må ikke mobbe en ginger – leave me alone! Tiden går egentlig bare med at få styr på mit (arbejds) liv igen, rydde op i mails og gøre mig klar til modeugen i August! Tænker i alle sammen har sommerferie, nyd det!

english: Finally home and settled in Copenhagen again. It’s so weird coming home from travels sometimes. It’s windy here and the sun only shows it face here and there. SIGH it’s going to be a struggle maintaining the magnificent tan I have worked so hard to build. I know I still look pale in the photos but it’s tan for me! You are not suppose to bully a ginger – leave me alone! The time is passed with getting my (work) life together again, sort out the e-mails and preparing for fashionweek in August. I suppose you are all on your summer holiday, enjoy it!

X M 

This content is sponsored

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *