SOMETHING NEW | BALENCIAGA NANO

Balenciaga Nano / (shop here)

Location: Greece / Domes Noruz 
Photos taken with Canon 5D 

 Der er noget med mig og fødselsdage, det er en underlig ting – de sidste 2 år har det været lidt en undskyldning for at købe Balenciaga. Sidste år købte jeg de smukke Ceinture ankel støvler i sort og har været så glade for dem så jeg synes egentlig at det var en god ide at starte en lille Balenciaga fødselsdags tradition. I løbet af det sidste halve år har jeg været meget vild med den lille Balenciaga city bag i nano størrelsen men desværre havde Illum den kun i klassiske farver som sort, bordeaux og blå – jeg ville super gerne have en i gul, pink eller noget andet vildt. TADA, dagen før min fødselsdag ser jeg så at de har fået den i orange. Hurra og tillykke med fødselsdagen. En ny baby er født! Jeg elsker, elsker ELSKER den allerede og har slæbt den med mig alle steder de sidste 2 uger, den bliver mit helt store sommer hit!

english: There is something with me and birthdays, it’s a weird thing – and the last two years it’s been a bit of an excuse for me to buy Balenciaga. Last year I bought the wonderful Ceinture boots in black and I have been so in love with them that I instantly thought it was a good idea to make it into a little Balenciaga birthday tradition. During the last six months I have been so obsessed with the little Balenciaga city nano bag but unfortunately Illum in Copenhagen only had it in classic colors like black, bordeaux and blue. I wanted one in yellow, pink or something wild like that. So TADA, the day before my birthday they had finally gotten it in orange. Hurraaayy and happy birthday to me. A new baby is born. I love, love LOVE it already and I have carried it with me everywhere for the past two weeks, it’s going to be my summer romance. 

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *