OVERSIZED | THE LARGE MARNI TRUNK BAG

  Trunk bag in large Marni, Key wallet / Prada (shop here), Lipstick in “peppermint pop” / Clinique (shop here)

Vi fortsætter på den røde bølge, jeg har erhvervet mig et par ting eller to til min røde garderobe. B.la. den oversized Marni trunk bag som jeg er meget spændt på at style. Egentlig havde jeg slet ikke tænkt mig at den skulle være large, jeg tænkte at når jeg på et tidspunkt skulle erhverve mig en trunk bag at jeg ville købe den i small måske medium. Jeg havde overvejet en medium. Men ak der stod den, stor og rød og smuk. Jeg tænker blå jeans eller måske en flabet gul kjole, det skal nok blive godt. Sebastian gav mig den lille nøglepung fra Prada i julegave, noget som jeg virkelig havde ønsket mig. Endnu en rød ting til samlingen. Jeg glæder mig til at lufte tasken til modeuge.

english: Let’s keep surfing on the red wave, I have acquired a few things for my red wardrobe. One of the things is this oversized Marni trunk bag that I am very excited to style. I must be honest, I never thought I would get it in large. I always thought that when the day came I would buy a trunk bag that I would get it in small, maybe medium. I considered the medium. But then, there is was, big, red and beautiful! I am thinking blue jeans or maybe a cheeky yellow dress, it’s gonna be great! Sebastian gave me the little key wallIet from Prada for Christmas, something I had really wished for. Another red item for the collection. I can’t wait to style the bag for fashionweek.

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *