COLORISTASQUAD | IN STOCKHOLM WITH L’ORÉAL

Colorista launch in Stockholm with L’oréal Paris

 Location: Stockholm
Photo by Lasse Bak Mejlvang

Min rejse sæson er officielt begyndt! Første stop var Stockholm i går med L’oréal Paris til lancerings event på deres nye hårfarve linje, Colorista! En blanding af forskellige hårfarve produkter, både semi permanent og permanent men også nogle fede sprays som går ud efter kun én hår vask. Jeg var live på L’oréal’s danske facebook side i går hvis i vil se lidt mere om hvordan jeg fik farvet mit hår med blå striber. Det blev ret sejt! Både Sverige, Norge, Findland og Danmark var repræsenteret ved eventet – vi fik en masterclass i hårfarvning, fik lov til at male med spray paint og alverdens andre aktiviteter. Vildt dejlig dag med massere af farve på! I dag står den på lidt arbejde, så frokost og så en tur hjem igen til København! Næste uge – Paris!

english: My travel season has officially been kicked off! First stop was Stockholm yesterday with the L’oréal Paris team as we celebrated the launch of their new hair coloring universe, Colorista! A mixture of different coloring solutions such as semi permanent color, permanent color and also these amazing sprays that wash out after only one wash! I did a live stream on the danish L’oréal facebook page so if you want to see how I got blue stripes in my hair, go check that out! It turned out pretty cool. All the nordics were represented at the event, we had a masterclass in hair dyeing, got to spray some longboards with spray paint and so many other things I can’t list them all, it was so much fun! Today we are just going to work alittle, then have a quick lunch and home we go again. Next week – Paris!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *