SILVER BELLS

344a6672

344a6696

344a6724

344a6702

344a6685

Knit / Sportmax Code, Jewelry / Pandora holiday collection (shop here)

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

At give, at få, at give, at få – nogengange er det svært at bestemme sig for hvilken en man bedst kan lide. Når man selv får en helt fantastisk gave eller når man selv giver en gave man bare har brugt så lang tid på at vælge og pakke ind, se det er noget særligt og så er det jul igen. Det er en gave at få lov at give dem man elsker noget helt særligt og derfor har Pandora netop lanceret denne julekollektion med særligt fokus på “the joy of giving”. For det er en gave at kunne give dem man elsker noget smukt, jeg glæder mig ihvertfald helt vildt til at forkæle de seje kvinder i mit liv med en masse lækre ting til jul. Hvad med dig?
Find hele julekollektionen her.

english: To give, to recieve, to give, to recieve – it’s so hard to choose which one I love the most. When given a beautiful present or giving something you have spent weeks picking out, there is just no greater feeling. It’s Christmas once more. It’s such a joy to be able to give your loved ones something special and that is why Pandora has launched this holiday collection with special focus on “the joy of giving”. Because it truly is. I am looking forward to giftig the awesome women in my life with a bunch of goodies this Christmas, what about you? 
Find the whole collection here

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *